Over infini

Infini (oneindig) in combinatie met de horizon en het bootje in het logo symboliseert de laatste reis naar het oneindige.

Het bewijzen van de laatste eer en het begeleiden naar deze laatste reis zullen wij met de hoogste zorg uitvoeren. Infini Uitvaartverzorging werkt alleen samen met ervaren professionals. De organisatie rondom de uitvaart kunt u dus gerust aan ons overlaten.

Wij staan u dag en nacht terzijde.

Lucia Westerlink, Ritueelbegeleider en oprichter van Infini Uitvaartverzorging: “Voor mij is het beroep uitvaartverzorger het mooiste beroep dat er bestaat. Het geeft mij voldoening als ik een steun kan zijn voor mensen in een voor hen verdrietig moment. Ik haal hun werk uit handen, waardoor zij de tijd hebben om afscheid te nemen van hun dierbare. De kennis en ervaring die ik opgedaan heb in mijn werk als Ritueelbegeleider stelt mij in staat nabestaanden te begeleiden bij de uitvaartplechtigheid waardoor het afscheid toch als iets moois wordt ervaren. Waarop u terug kunt blikken in het besef dat u alles wat in uw vermogen gegeven heeft om uw dierbare een waardig afscheid te geven“.

Een afscheidsplechtigheid is heel persoonlijk. Wij hebben de ervaring en kennis u persoonlijk te begeleiden naar het vorm en inhoud geven van de afscheidsplechtigheid, met respect voor elke levensovertuiging en religie. 

Persoonlijke uitvaart op maat.